Láska je nenávist, láska je zloba,

Láska je nenávist, láska je zloba,

Anotace: Anděl štěstí přál, chtěl abychom došeli dál

Jen jednou jsem měl tou cestou jít
nikdy nezklamat , nezabloudit,
lásku ti věrnou dát
jen tě milovat.

Neznám se já nejlépe
štěsti mi bůh dlouho přál
ostrov pln pokladů sami navštivíme
vidinou lásky bez zábran na křídlech vášky odletíme.

Venuše dá ti sílu,
moje srdce nechce spát,
chtělo by se s Tebou smát,
Láska je nenávist, láska je zloba,
překrásně mazlivá, vroucí, jak voda.
Autor Rbb, 23.01.2008
Přečteno 423x
Tipy 6
Poslední tipující: anatantal, Oči, Romana Šamanka Ladyloba, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná. Jak je dospělá. Myslím, že píšeš čím dál tím lépe!

13.02.2008 11:21:00 | Oči

moc pěkná básnička... Moc se mi líbí :)

24.01.2008 13:49:00 | Suzan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí