Z pár chvil a doteků...

Z pár chvil a doteků...

Anotace: moc mi chybíš myško

Z pár chvil a doteků je mi teď úzko
Na duši náledí a v srdci kluzko
Z pár chvil a doteků myšlenky skládám
Tak lehce podléhám minulým zradám
Z pár chvil a doteků zbyla jen touha
Z nesmělých začátků cestička dlouhá
Z pár chvil a doteků, obrysů těla
Píšu teď na papír, že bych Tě chtěla
Autor lightnight, 24.01.2008
Přečteno 400x
Tipy 10
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Špáďa, Radiii, Game, prostějanek, kavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí