U jezera

U jezera

Anotace: __________

Ty mi ležíš v náručí bez vědomí,
v mé ruce prášek pervitinu-uklidnění.
Tvé rezavé vlasy se máčí ve vodě,
kdo se má kurva vyznat v týto nehodě?

Mé slzy tečou po tváři dolů,
chci zůstat navěky s tebou!
běžím z vody s tebou k molu,
ožívení nic.Andělé nepomohou.

Tvé tělo bílé od zimy,
nedá se cítit bez viny.
Autor Dušekteráztroskotává, 26.01.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí