Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: vědět že jsi se mnou mi stačí..

jemný tanec v myšlenkách rozvíří mou duši,
paprsky léta hřejí,
po rytmu tanci mé oči touží,
chci tě mít tady

jako přítel, jako kamarád, jako láska opodál, stačí tě vidět..

krásná představa napadla mě,
že otevřel jsi své srdce
a poklady co v sobě nosíváš,
jednou ukázal jsi...ukazuješ je stále,
já se však nedívám.

jemný plamen svíce dohořívá,
pro koho já se ptám,
obyčejný život skončil dnes,
když myšlenkou se k tobě vracívám.

vzpomínky jako kamínky v ohni se zahřívají
teplem v ranní rose vánky lásky rozdmýchají,
buď tu dál, opodál,
pro mou lásku, chci se smát, né plakat..

však tvé srdce krvácí,
po košlili se červené kapky krve kutálí,
kdo drásá si své srdce,
..když ukázat své emoce je slabost..a to bolí
Autor Meriel, 27.01.2008
Přečteno 823x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Pišák, J.Švihovský, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí