Je to jako dnes.

Je to jako dnes.

Anotace: Není třeba komentovat.

Bloudím sama v noci setmělé,
vzpomínám na naše noci probdělé.

Je to jako dnes,
to ráno,
co chystala jsem Ti snídaňi,
a tys nechtěl vstát.

Je to jako dnes,
jak milovali jsme se,
uprostřed noci,
krásné a jasné.

Je to jako dnes,
ta chvíle kdy ztratila jsem Tě.
Tvář zakalená,
líce umhouřená,
já prosebně Tě chtěla ...

Je to jako dnes,
co Tvou tvář jsem štěstím zlíbala,
a do očí se Ti dívala,
a smutně prosila,
lásko vrať se mi zpět!
Autor Mischel, 28.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: V e r u n k a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí