Skutečná pohádka

Skutečná pohádka

Anotace: život někdy bývá takovou pohádkou krásnou...:)

Sedím na okně ve svém pokoji
a čekám až se objeví mi pod okny

krásný princ, který si pro mě přijede
a na svém bílém koni si mě odvede.

Nic se neděje, nikdo nepřichází.
Hvězdy jen svítí a měsíc krásně září.

Ale najednou se tu objevil s kyticí žlutých růží.
Láska mi v tu chvíli prostoupila srdcem i duší.

Nemá bílého koně a říká, že ani princ není.
Prý přijel jen MHD, o to víc si toho cením.

Láska je krásná, když jsou na ni dva.
Pak nemusíš být princ ani princezna.
Autor Demony, 28.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, jesterka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hmm... tak to já se prince eště nedočkala a že ho vyhlížim často... asi nepřijede bohužel nebo bohu dík, toť otázka

04.02.2008 20:49:00 | Imala

Já nějak nikdy
nechtěla být princeznou,
mne vždy víc líbilo,
že čarodějnicě měla kočku a sovu
a rozuměla řeči zvírat.

28.01.2008 17:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí