Klam

Klam

Anotace: Zjišťuji, že v klamu jsem žila. Slepá jak kotě jsem byla. Já viděla co chtěl jsem. Já snila klamný sen.

Zjišťuji, že v klamu jsem žila.
Slepá jak kotě jsem byla.
Já viděla co chtěla jsem.
Já snila klamný sen.

Přání jsem velké měla.
O jeho štěstí jsem snila.
Chtěla jsem tomu věřit.
Řekla jsem, že se může svěřit.

Však on šťastný není.
Před očima se mi mění.
Nechala jsem ho jít,
aby lásku mohl najít.

Myslela jsem, že beze mě šťastnější bude víc.
Svému dobrému osudu půjde vstříc.
Teď trápí mě svědomí,
že jsem docela šťastná vědomí.

On je hluboko v srdci mém.
Nechci ho vidět ve stavu zlém.
Stále mám pocit, že ho musím chránit,
proti všemu a všem bránit.

Však už na to nemám právo.
Vím, starám se víc než je zdrávo.
Ale v srdci mém hoří stále malý plamen,
i když už je velmi znaven.

Však hořet bude věčně dál.
I když už na očích nemám Lásky šál.
Stále mé srdce rozumu poroučí.
S Láskou k němu se nikdy neloučí.

Však skrývat to před ním musím.
Slova v sobě dál dusím.
Jen oči pravdu ukazují.
A věčnou lásku mu vzkazují.

Ale jiný už v mém srdci místo má.
Co dělat se s tím jenom dá.
Mám chuť začít ze všech sil řvát,
neboť nevím jakou cestou se mám dát.
Autor Adeleide Gregory, 28.01.2008
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí