Voda

Voda

Anotace: tahle básnička vznikla čistě z pocitů, takže se v tom nesnažte hledat nějaký racionální smysl :)

Padaj z nebe kapky vody
Srdce bije někde tady
V těhle malých slzách deště
Slyším jenom- nechoď ještě
Moje touha
Do nich vplouvá
Rozplývaj se její slova
Křišťálově zas a znova

Tak se mnou zůstaň
Neodcházej
Buď tu se mnou dál
Obejmi mě
A dál mi šeptej
Co málem vítr svál

Velké vody skrz mě plynou
Protékáš mnou, dávnou branou
Plná tebe, bezedných proudů
Cítím v sobě nebe
A z těch pevných pískových hradů
Nezbylo nic
Už nikdy víc
Nechci nikoho než tebe
Autor just me, 28.01.2008
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Impardonnable, maena, její alter ego, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ju :) Takový zamilovaný...hezký :)

28.01.2008 23:22:00 | mauvais-ange

Opravdu moc povedená, líbí se mi

28.01.2008 22:16:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí