Davovi

Davovi

Anotace: ...

Tenkrát mamka pravdu měla,
když říkala mi, abych se do tebe moc nezbláznila.
Já chtěla být pořád s tebou,
dostávat polibky s láskou a něhou.

Chtěla jsem víc než mohl si mi dát,
a tak si se rozhodl své lásky se vzdát.
Proč mi teď naschvály děláš?
Proč se ke mně tak chováš?

Mě to strašně bolí,
a tyhle rány se dlouho hojí.
Doufám, že si to uvědomíš už brzy,
a jestli ne, z očí mi potečou hořkosladký slzy.
Autor Janica, 24.06.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí