Středa

Středa

Anotace: Láska je dar

Krásně čas letí
Už na kahánku středa má
Den v týdnu třetí

Ještě teď dojímá
včerejší informace
o dovolené snů

Vždy byla hlavně práce
a spousta prázdných dnů
A pak potkám muže

Vypadal tak obyčejně
Dal květ růže
a teče ve mně
jak křišťálový proud
plný něhy
Víc nechci lásku zout
Ani jiné břehy
Autor rezina, 30.01.2008
Přečteno 510x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Milásek, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První dvě sloky jsou úžasné.

05.02.2008 17:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí