Bojím se

Bojím se

Anotace: Otázání se na city druhých...

Bojím se Tvých pocitů,
co plynou z Tvé mysli,
bojím se Tvých pohybů,
znázorňujících,co ke mně cítíš.
Nevím,jak o mě smýšlíš.
A tolik by mne to zajímalo.
Alespoň něco,ať vím,na čem jsem.
Jsi přece tak upřímný.
Bojím se každé vteřiny s Tebou,
a přece mi je tak krásně.
Prožívám dilema.
Dilema ne obou stranách.
Mé i Tvé.
Ale přeci zakázané ovoce,nejvíce chutná,
tak co budeme řešit ... :)
Autor lju.lju, 24.06.2005
Přečteno 778x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí