Jsi krásná

Jsi krásná

Anotace: Tobě,kterou tak zbožňuji.

Jsi krásná,když se jen tak díváš.
Jsi krásná,když na svět se usmíváš.
Jsi krásná ve dnech teplých i studených.
Tak krásný je Tvůj třpytivý smích.
Jsi krásná jak jen žena býti může.
Jsi krásná jak okvětní lístky růže.
Jsi krásná a já to vím.
Jsi krásná i v noci.
To o Tobě sním.
Jsou krásné Tvé oči,vlasy,chůze.
Ta krása dá se přirovnat jen k můze.
Můze,která vždy osvítí.
Ta můza,to jsi totiš Ty.
Autor Dejwx, 31.01.2008
Přečteno 816x
Tipy 4
Poslední tipující: Natálie T., jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezká projekce :)

23.09.2008 19:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Nádhera, je to moc hezky podané:o)

06.03.2008 17:55:00 | Teesha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí