Oči

Oči

Anotace: řeknuti ANO

Tvé oči jako kapky deště,
tvé rudé rty na slunci zářících,
bych sem se chtěl dotýkat.

Však mé srdce si nechce říct,
prosim řekni ANO,
abych už dele čekati nemusel.
Autor Kreo, 31.01.2008
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí