Jak mám žít dál?

Jak mám žít dál?

Anotace: Další z mých proč... nic moc, ale přišlo mi, že jsem dlouho nic nepřidala...a nic lepšího mi posledních pár měsíců nejde..

Proč pláču, když Tě nevidím?
Proč doufám, že Tě uslyším?
Proč navždy chci být jen s Tebou?
Proč bez Tebe neumím být sama sebou?
Proč všem říkám, že se mám bezvadně?
Proč? Vždyť bez Tebe jsem úplně na dně.
Proč toužím být jen v Tvém náručí?
Proč chci se Ti stále dívat do očí?
Proč na vybranou mi nedáváš?
Proč mou přítomnost nevyhledáváš?
Proč jsem tak sobecká, když jde o tebe?
Proč mám pocit, že neexistuje nebe?
Proč můj ráj je Tvoje přítomnost?
Proč nemám moc změnit minulost?
Proč všechno se staví proti mně?
Proč bez Tebe je i za světla po tmě?
Proč ta tma mě obklopuje celou?
Možná proto, že prostě nemohu být s Tebou…
Autor vetřelkyně, 01.02.2008
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí