Naděje ve Tvém nitru

Naděje ve Tvém nitru

Anotace: :) :)

Jsme tu jen na skok lásko má,
život nás jistě přežije,
ač moje hrdost nesklonná,
jednoho dne uhyne.
Světlo se změní v stíny,
šeď se rozprostře kolem nás,
duši mou popadnou splíny,
a místo boha nastoupí ďas.
Těžko je soudit život náš,
těžko je soudit v tomto čase,
snad náznak naděje, který je v nás,
rozprostře vzpomínku v celé své kráse.
Vrásky se vyhladí, ztmavne i vlas,
tělo zas omládne na krátký čas.
Čas, který prožívám,
prchlivý býti zdá se,
radostí nezpívám,
neb křeč už mám v hlase.
Nadějí jedinou, která mi zbývá,
být chvilku nadějí,
která se skrývá,
skrývá ve Tvém nitru.
Autor Ďábel sám, 02.02.2008
Přečteno 469x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, pavlis, Milásek, Martanka, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-))..

02.02.2008 22:10:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí