Doufam..

Doufam..

Anotace: z vlastního života!!!

Spatřiti tě každý den
je pro mě dení chléb.
Tvá krása jinou překoná,
žádná jiná pro mé srdce není.

Tvé smaetove vlasy bych chtěl hladit,
prosim dovol mi sebemenší polibek
a tvě rudě červené rty
které mě každý den svádějí,
bych chtěl líbat.

Každý však ví,
že nikdy nebudem svý,
rodiče nam v tom brání,
ale my si snad najdem cestu.

Doufam že nastane den,
kdy už spolu budem,
až se budu moci dotykat
tvého těla a rtů.
Autor Kreo, 02.02.2008
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí