Svíce bolesti

Svíce bolesti

Anotace: ...

Nejsem sama,
Mám tu žiletku a teplou vodu.
Odolávám zdánlivému svodu.
Cítím se jak dech napuštěný jedem,
Jsem troska tonoucí pod ledem
Tvých příkrých slov,
Tvé sobeckosti,
Která láme v těle kosti.

Neumím dýchat,
Neumím žít,
Neumím náš vztah zachránit.

Už nevím, co je láska,
Už nevím, co je žít,
Tak utíkám do snů,
Do fantazie snít.
Utíkám a vzdaluji se,
Nemám sílu řešit více,
Rozpaluji na svém těle
Žhavé, černé, dlouhé svíce.

Toulám se a utíkám,
mýlím se a mizím,
potají se zalykám,
vím, že jsme si cizí.
Nejsem dávno Tvoje,
Dávno nejsi můj,
Vím, že už mě nezastavíš,
Neřekneš mi stůj.

Došly síly mně i Tobě,
Láska mizí jako Luna k ránu,
A já nebudu už dělat
Ve Tvém světě černou vránu.
Autor Ammazonic, 02.02.2008
Přečteno 395x
Tipy 28
Poslední tipující: Martas1985, Vlk v rouše, pejrak, simsa, Romana Šamanka Ladyloba, Azazen, el viento, wind4ever, Martinecka23, Luczynka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc se mi to líbí,za ST :)

03.12.2008 19:35:00 | Martas1985

Je to překrásné dílko.Ta bolest jednou přebolí, je lepší něco ukončit než se v tom trápit.

15.02.2008 07:48:00 | Azazen

Nesmutni, je to těžké, vím..
Ale život jde dál a my musíme žít,
pro sebe...
pro ostatní...

04.02.2008 07:30:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí