Proč!

Proč!

Anotace: Proč, toť otázka,proč věci nemůžou být tak jak bychom je chtěly mít...

Proč všechno krásného končí,
a nové začíná,
proč stále žiju v minulosti,
a budoucnost nás proklíná.

Proč venku je zase zima,
když s tebou mi bylo teplo,
byla jsem u tebe jako doma,
tak proč to v nás zhaslo.

Proč se za ruce nedržíme,
a jsme zasa každý sám,
proč už spolu nechodíme,
zbyl jen od obrazu rám.

Proč teď štěstí prožíváš,
a já se smutkem trápím,
proč aspoň nezavoláš,
já ti to jednou vrátím.

Proč vše krásné je pryč,
a ty srdce,plné lásky máš,
proč nemám od něj klíč,
co ode mě ještě čekáš.
Autor Izzik, 02.02.2008
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...zatím bez odezvy.Proč?Proto!

11.03.2008 01:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí