... protékáš mě

... protékáš mě

Anotace: ...

Sbírka: básenky

Prolog
ententýkem cukrblíkem
vyrostlo ve mně světlo
svými prsty mi srdce hnětlo
pak nalilo si kafe s mlíkem
a proutěnou metlou
s ušmudlaným kapesníkem
provedlo předpodzimní úklid lásek

tak teď mám vztek

a taky hromádku ručiček, číslic
ozubených koleček, písku... a příslib
slunečního svitu z hodin co vlastně nikdy netikaly
krásně jsme si spolu hráli
šlapalo nám to přesně na vteřinu
než jsi mě... minul
.
.

...protékáš mě

mořem tekutých krystalů
plavala jsem
když čas se ještě měřil postaru
ručičky hodin ukazovaly na sen
nikdo nic nehrál pro zlato oskarů
každá báseň
odtékala pomalu
a byla tvým hlasem

momentálně myšlenky váznou
je časoprázdno
a chladnou vášně

vážně
.
.
.
Autor hanele m., 03.02.2008
Přečteno 673x
Tipy 20
Poslední tipující: Heda, jedam, Taog, NikitaNikaT., Psavec, .K.r.i.s.t.y., Rozárenka, WhiteSkull, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu krásná :)

03.02.2008 13:15:00 | just me

Myšlenky váznou,jo?:)

03.02.2008 10:43:00 | .K.r.i.s.t.y.

momentálně vázne víc než myšlenky řekla bych...momentálně vázne snad uplně všechno

03.02.2008 10:33:00 | Rozárenka

Krásné verše!

03.02.2008 00:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí