Divokost a síla

Divokost a síla

Anotace: je v nich..

vyléčena bolestí z lásky,
oči se obrací jinam
ne za láskou co navždy skončila
slzy padají za to co bylo, avšak..stalo se co nemělo

dotek, teplo lidského těla,
dal mi co jsem potřebovala
když večer se chýlil ke konci
a poslední návštěvníci opouštěli sál
já jsem se ztratila i mysl utichla
rty a touha chtěli cítit dotek pohlazení
divokost a sílu uvnitř mého těla

radost z krásného dne, prožitého,
však výčitky mysli jsou tu semnou
prosím snad se snad toho tolik nestalo
snad kamarádství v nás zůstalo

krásné polibky horké jako krev těla
mi daly co jsem potřebovala
jiskra v jeho očích
rytmus tance
děvku ze mě udělala..
Autor Meriel, 03.02.2008
Přečteno 494x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martanka, Pišák, Psavec, Bíša, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silné a emoční dílko, uchvátil mne konec, velmi dobré.

24.02.2008 17:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí