Chtěla bych slyšet řev motýla...

Chtěla bych slyšet řev motýla...

Anotace: Jsem tak stejní a přitom chceme být tak jiní....

Jsem
podlahou, po který chodíš v botách
Ty hudebník, co si nelibuje v notách
Jsem
sobotou co nemá ráda pátky
Ty budoucnost a já se dívám zpátky.
Jsi
světlem, které září v noci
a já tvým lékem na nemoci,
šeptá osamělé srdce bez pomoci
Ty
jdeš a já za tebou běžím
strach lže a já mu věřím,
štěstí klepe a já se bojím ke dveřím
Jsem
motýl, kterýmu si křídla osahal
a teď padám zase dolů.
Ona nikdy neuvěří,
že sis jenom hrál.
Pojď, budem padat spolu
jako ptáci, kterým otrhali peří.
Jsme tak jiní..
Já jsem jen NIC, ale ty jsi víc.
Autor Mania, 04.02.2008
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: CarolC
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí