ŽAL

ŽAL

Anotace: Opět pro tu samou osobu, která si mysli, že jsem zradil a přitom jsem to udělal z lásky

Zlomil jsem si srdce...vůl
vrazil jsem si do něj kůl.
Lásku svou jsem opustil
k jinemu ji připustil.
Ať se má líp chtěl jsem jen
ale ze srdce, nikdy nepustil jsem jí ven.
Ted ve mě jen žal puká
miluju tě, me srdce kuká.
Kuká však už do prázdna
do temnoty pro blázna...
Autor horacc, 04.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí