Netopýří píseň

Netopýří píseň

Anotace: ... mám Tě a Ty víš...

Zpívám si píseň netopýří
zpívám tak vysoko
že mne neslyšíš
Zpívám o pocitech co víří
v ozvěnách duše
a padám ještě výš

Zpívám si píseň hlavou dolů
slova si skládám pozpátku
ve světle bloudím
ve tmě lovím duše
jen od neděle do pátku

V sobotu něžně složím křídla
a postavím se na nohy
zatáhnu drápky
a potom zpívám sladce:
tak mně tu máš můj předrahý!

Zpívám si píseň s meluzínou
ten zpěv se v srdci zachvěje
teď jsem tu já
snad zítra budeš s jinou
ráno je vrah
noc křídlem svým mne přikryje

Zpívám si píseň netopýří
zpívám a letím temnotou
to abych trefila
zas zpátky k tobě
já chci žít věčnou sobotou!
Autor Hannazka, 04.02.2008
Přečteno 593x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, Holis, Aťan, Elena Suchomel, Marfuša, Bíša, jedam, Liv, Erion Fate, Pišák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bravo ...

28.07.2008 11:37:00 | Noc17

Pěkný netopýří smutek.

05.02.2008 14:09:00 | Marfuša

tak ta je za suprtipec...parádně napsaná báseňka...

05.02.2008 03:00:00 | jedam

Ach, Hannazko, Tvá netopýří smyslnost...ke mně teď nechoď, nic se tam nenalézá...

04.02.2008 23:59:00 | Liv

Líbí se mi, opravdu dobrej nápad ;-)

04.02.2008 17:29:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí