PAVLAČE

PAVLAČE

Anotace: ...za rohem

Pavlače na dvorku
ovisli lidé
dole se do morku
perou dva lidé.
Jedni se nečumí
a drží hubu
to druzí křičejí
rozbij mu hubu.
Soupeři nešťastní
ubývá sil
prestiž je pohání
ještě se nahání...
Alenka přichází
vlasy si rozhází
soky ty najednou
polije klid.
Alenko,Alenko
děvče moje
dvojhlasně zaznělo
v tónině boje.
Chlupy se neježí
zírají zplihle
a ona prochází
je ji to volné.
Pavlače zahučí
i tiší zamručí
pro co to bylo?
Jinoši ztepilí
se šrámy chlapa
v oči se dívají
a krev jim cáká.
Nevyhrál,neprohrál
ni jeden z nich
bratrství najednou
rozžehlo v nich.
Ramena držíce
spolu si kráčí
do blízké hospody
zajdou si radši.
Popijí, popláčou
začnou se chápat
a potom najednou
začnou se chvástat.
Alenku neradi
holky jsou krysy
není to není
jak bylo kdysy.
Šestého panáka
a oči vlhnou
odchází za noci
v ulici bludnou.
Pod oknem rozžatým
oba dva stojí
jeden jak kůl v plotě
druhý v své nahotě
oba to bolí.
Okno se zhasíná
a bude konec
v poslední chviličce
mihl se "kanec"
A TO JE KONEC
Autor WAYWARD, 04.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, pavlis, Beepat, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty pavlače, soudný zapláče...

15.02.2008 23:25:00 | Bíša

Smutný příběh ...I tak to chodí
když dvě srdce o stejné stojí ...:o)))

07.02.2008 12:37:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí