STARÝ PES

STARÝ PES

Anotace: vyznání komu?

Mám starého psa
a mladou ženu
dávno je tomu
miluji ženu
miluji psa.
Dříve má umřít pes
ona je hodná
on taky,ale je pes
život má za sebou
jako já dnes.
Už zuby necení
dávno je nemá
stále se
tak jako já
normálně chová.
Zuby jsem necenil
když jsem je mněl
uměle nezvládám
tak jak bych chtěl.
Vůbec to nevadí
směju se duší
-nebuďte hluší-
-chce se mi pít-
Nemívám deprese
dneska mám splín
člověče nezlob se
že stále sním.
Až usnu nadobro
na konci sil
budu rád,opravdu
aby jsi snil.
O lásce o lidech
o polibcích
kdyby jsi nemohl
pomůžu ti.
Ti z hora nahoře
mají se fajn
už je nic nebolí
zas mají plán.
Plán vstřícný
pro všechny lidi
kteří si nevěří
i když jsou lidi
Pán Bůh je osloví
obejme tělo
kdo by se zpěčoval
co by se dělo?
Nedělo,nedělo
nedělo vůbec nic
je li Bůh na zemi
už ty máš klid.
A on tu není
co by si počal
s tolika bezvěrci
asi se naštval.
Nezvládl,nezvládá
vždyť to jsou lidé
co člověk to bytost
oddaná sobě.
Boha má ve znaku
a on to neví
střádá si ovečky
pod velkou věží.
Věž si dal postavit
pro svoji slávu
kostely pěkné jsou
a mají váhu.
Pro lidi pro božstvo
kdo se chce modlit
přehlíží ubohé
co se chtějí množit.
Pro boha,pro slávu
pro svoje dítě
promiň mi Bože,že
nepotřebují tě.
Potřeba vyplývá
z vzájemné úcty
kdo nemá úctu k nám
nemá ji k božství.
Miluji ženu svou
i svého psa
své děti taky-as
i když jich dosti.
To jsem si udělal
při plné víře
že si si poradí
v te světské díře.
Já jim chci poradit
oni však nechcou
co jim má povědět
že jednou klesnou?
Nikdo z nich neklesl
udělal chybu
lidi si odpouští
jak pán Bůh Bohu.
Chtěl bych tě pane můj
poprosit zjihle
odpust mi rouhání
pro moje blízké.
Mám tě rád
možná i ne
dokaž mi dokaž
že vnímáš i mne.
Autor WAYWARD, 05.02.2008
Přečteno 456x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Malé nic, takova, drahý, pavlis, Beepat, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako ateista jsem na měkko...

15.02.2008 23:22:00 | Bíša

myslím že jsou chvíle kdy věří každý... a zajímalo by mě v koho nebo co věří Bůh...

15.02.2008 18:51:00 | hanele m.

Věčná otázka a ač bezvěrec v těžkých chvílích se každý k bohu obrací.

11.02.2008 23:30:00 | takova

Posílám Ti úsměv a děkuju moc za Tvé komentíky :o)))

07.02.2008 12:34:00 | Beepat

ST je za nápsání, nápad a myšlenku. Nad některými věcmi se stojí pozastavit. Hlavně ještě neumírej, na to máš hafo času. Přeji hezký den :o)

07.02.2008 06:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí