noční snění

noční snění

Anotace: :-)

Když slunce zajde
a měsíc vyjde a hvězdičky se rozsvítí
a já už spím,
jen na Tebe myslím.
Sny se mi o Tobě zdají,
až se mi dech tají.
Miluji jak nikdy více,
jsi moje jasné slunce...
Autor noklarax, 05.02.2008
Přečteno 687x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Chceš realizovat své sny? Probuď se!

02.07.2008 22:29:00 | Ewineccka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí