Poslední list

Poslední list

Anotace: Smyšlená, ale snad povedená, prosím o komenty :)

Když padá poslední na zem list
Přeji si jen jedno
Chci ve tvých očích číst

Chci v jejich zrcadlení
Vidět opět sebe
Chci zase vědět
Že mám vedle mě tebe

Když padá poslední na zem list
Přilétá vzpomínka
Kotě začne příst

Když padá poslední na zem list
Vidím zas dvojici
Na spoustě krásných míst

Drží se za ruce
Šeptají si sladce
Tak vypadá láska
Poznat ji
Jde hladce

Na klíně kotě
Klidně jí usíná
On v její blízkosti
Ramena objímá
Kotě přede
Jediný zvuk do ticha

Když otevřu oči
Vzpomínka utíká

Držel ji za ruku
A měl ji rád
Chtěla mu tolik
Tolik toho dát
Chtěla mu po boku
Do smrti stát

Tohle je láska?
A co je tím pádem
To slavné trápení?
Mezi tím a tím
Se tolik nemění

Zavírám oči
Vidím je zas
Při smutné vzpomínce
Začnu se třást

Seděla na zemi
A ve tmě v lese
Nepřišel
Vždyť slíbil jí přece…

Tohle je láska?
Zašeptá do tmy
Tiše se ptá
Co na to my?

„Tohle je láska?“
táži se zas
„A pokud ne tak co?“
a ptám se VÁS…

-------------------------

Když padá poslední na zem list
Zavírám oči
Chci ve vzpomínkách číst…
Autor GirlFromTheRain, 06.02.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zhodnotím li to jako báseň je to dobré v rýmu jen rytmus občas chybí, ale ne vždy je potřeba, myšlenka je opět poutavá.

15.08.2008 14:43:00 | Aka Kiss

moooc povedene!!!!a hlavně vystižne...

04.07.2008 11:13:00 | angelicek

To je taky laska... Cloveku obcas staci i jen pouhej pocit toho ze je chvili s nekym koho ma rad i za cenu toho ze kdyz ho u sebe nema... je nestastnej... Nekomu to staci... A je tak stastnej... Nekomu to nestaci a je nestastnej...
Jako treba me!!...:(
Moc hezky pises...!:)

07.03.2008 22:21:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí