Provázek

Provázek

Anotace: není to přesné, není to zklamání, spíš naplněné očekávání...s panenkama si nehraju

Naše cesty na chvíli se spojily
A my usnuli ve vlastním (s)vědomí,
Omotali malíčky stříbrnou šňůrkou
A společně snili,
Co asi bude s naší krásnou hvězdou?

Já s duší svojí smlouvu uzavřela,
Jakou, Ti nikdy nepovím.

Šli jsme po obloze,
Provázek jsem přestřihla,
Tys padal
A nedokázal věřit,
Že srdce mě nebolí.
Udělals, co jsem chtěla,
Přišel, když jsem zavolala.

A já stojím na nebi,
Tys pořád níž a níž,
Nepodám Ti ruku,
o pravdu se roztříštíš.

Sesbírám Tvé kousky
A vrátím do domečku
Pro panenky?
Víš,
Něco Ti prozradím,
Nemám ráda loutky
A na malíčku po provázku
Nezůstalo stopy.
Autor fuu, 06.02.2008
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Cryoman, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Vlk v rouše, WAYWARD, GM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé, zájem...

24.02.2008 20:20:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

:-)snaž se:-)

23.02.2008 23:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí