Čekání na zázrak...

Čekání na zázrak...

Anotace: ......

Mám v hlavě plno otázek,
ale stejně mi na ně neodpovíš.

Mám tolik něžných přání,ale
stejně mi je nesplníš.

Mám srdce na dvě půlky,ale
ani jednu neslepíš.

Mám v očích nepřečtené řádky
ale chyb se nikdy nezbavíš.

Mám chladné dlaně,jsou pořád studené
Nedokážeš mi je zahřát,protože máš
srdce z kamene.....

Jsi možná naděje, tam někde v dáli
Jsi krutý k těm co tě mají tolik
...Rádi....

Buď otazníkem nebo pomlčkou
Na papír napiš řádek s dvojtečkou
Kde pokračování je na další straně
Tam snad bude dlouhá čára a... konec!
Autor Kett, 06.02.2008
Přečteno 496x
Tipy 16
Poslední tipující: Woski, Modrý Adept, estrellita, Bean, Zuris, Nessy, V e r u n k a, jesterka, Simísek, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsi ostrá..
jako břitva..
život a láska..
jsou prostě bitva..

23.02.2008 08:02:00 | Bean

Vyjadřuje to moje city...Moc hezké, i když na druhou stranu moc smutné :(

09.02.2008 23:49:00 | mauvais-ange

hezké hezké... tak nějak podobné mým pocitům...tipy=))

06.02.2008 19:49:00 | Simísek

Mno, napsat, že je to hezké, spíše hezky napsané, se asik moc nehodí, básenka je pro mne hodně myšlenková a pocitová ... smuténková.

06.02.2008 18:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí