VÍŠ?

VÍŠ?

Anotace: Nebo nevíš...?

Chci říct, víš
chybíš !

Někdy víc
a někdy míň
ale vždy chybíš !

Ať už v náruči
v dlani
při spaní...

Jsou tisíce chvil...
kde bych byl...
kdybych netoužil...

Ať dnes, či jindy
třeba na svatýho Dindy
nechci být bez Tebe, nikdy !
Autor jenoff, 06.02.2008
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí