Nevím proč . . .

Nevím proč . . .

Anotace: - Poklesky -

Sbírka: Poklesky

Poplašené stádo zatáčí ke svahu
Kopyta znějí výhrůžným rytmem

Pokouším se odhadnout
kam až doběhnou
Ve větru přimhouřím oči
Bodavé jehličky vánice
odvanou rytmický zvuk
v poryvu vichřice

Nevím proč
zkouším se nadechnout toho ledu

Snad abych si připomněl
náš první polibek

Nevím proč . . .

Snad pro tající vločky prvého sněhu
které Ti uvízly
. . . tenkrát ve vlasech . . .
Autor Těšínský, 07.02.2008
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...asi proto...že na některé prožitky se nezapomíná...nechce se zapomenout...

08.02.2008 16:17:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí