Z deníku smutné holky

Z deníku smutné holky

Anotace: Miláček mi odjel a já sama doma smutnila... :-(

Proč existuje odloučení,
sic jen na chvilku?
Ty dal´s mi krásné políbení,
pořád cítím vůni toho polibku.

Jsi pryč jen pár chvil,
mně slza teče po tvářičce.
Tvůj odjezd mě zbavuje všech mých sil...
Buď prosím věrný své Aničce...
Autor incognita, 07.02.2008
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí