Moře slz

Moře slz

Anotace: K tomu není co říct

Srdce mi krvácí
Život balancuje na ostří nože
Naklání se nad propastí
Padá až na dně moře

Tonu v moři slz
Jež vyplakaly oči mé
Po tvářích mi tekly
Jen a jen pro tebe

Dříve jsem netušil
Čeho je láska schopná
Dnes už jsem uvěřil
Že láska je mocná

Život
Obětoval jsem pro tebe
Stejně bych nedokázal
Žíti bez tebe

Chybí mi tvé
Hebké pohlazení
Však už mě navždy budou hladit
Jen rybky na dně v moři

Moře se začervenalo
Vzpomněl jsem si na tvé tváře
Srdce zhynulo
Život zhasl jak jasná záře
Autor Platón, 07.02.2008
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: Maura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mna se to líbí, je v tom hodně něhy a tiché pokory.

20.02.2008 20:47:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí