Z deníku smutné holky 2

Z deníku smutné holky 2

Anotace: další den je taképlný smutku a stesku...

V noci vůbec nespala,
kdyby mohla, tak by plakala...
Neměla se koho chytit,
potřebovala Tě u sebe cítit!

Celý den jí bylo špatně,
nebýt smutná, šlo jí pracně.
Myslela neustále na Tebe,
už mít Tě chce u sebe...

CHYBÍŠ JÍ !!!
Autor incognita, 07.02.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí