Láska u moře

Láska u moře

Anotace: ...

Tam, kde cikády dávají dobrou noc,
tam, kde zlo nemá téměř žádnou moc,
tam, u moře v modravé dáli,
stáli dva milenci a tiše se smáli.

Jejich srdce láskou hořela,
když přitulili k sobě svá těla,
vedli se v obětí tichou pláží,
došli až k útesům,do nichž voda vráží.

Byla to krásná noc, ale pak přišel krutý den,
kdy byl jejich sen do sítě bez moci polapen.
Přišel den loučení,
co lásku promění v trápení.

Poslední polibek, poslední objetí,
poslední slza pravého dojetí.
A pak už jen sbohem říct,
už se neuvidíme nikdy víc.
Autor Jessiem, 08.02.2008
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, Kanzy, Bžunda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

při čtení téhle básničky se mi zas podlily oči...(osobní zkušenost)...:-(...realita je prostě hnusná,ale já už na ní kašlu...máš za ní supertipan

08.02.2008 16:05:00 | Kanzy

asi bezmoci, ne? je to takový, no, nebudu se moc rozepisovat. je to prostě dost málo...

08.02.2008 12:50:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí