Chci ...

Chci ...

Anotace: Chci ...

Chce se mi plakat
chce se mi smát
Polibky sledké chci Tobě dát
Polibky štěstí
Polibky lásky
Chci hladit Tvé hebounké vlásky
Když slyším Tvůj hlas ...
Chci ho slyšet zas !
Pro Tvoje obětí
dal bych se v zajetí
Tvůj něžný pohled - ach ..
Bojím se že se to vše promění v prach ...
Autor Mellon de Label, 09.02.2008
Přečteno 726x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí