Připadám si sám

Připadám si sám

Anotace: Jak by řekl Allen Ginsberg: "Vyblitá nálada"

Připadám si sám

kolem mě jen vzduchoprázdno
propadám mezi láskama
popadám dech - - výdech
necítím sílu prorazit skleněnou stěnu
mezi mnou / / a světem těch svobodných
v úších kvílení smičce po propité noci
pak jen dunění basy

a co dál -
nademnou prázdná černá obloha -
"kde jsou" - hvězdy?
- V jiné dimenzi
ve světě romantiky
ve světě kde žít znamená milovat

a ne! -

o přežívání
s těží přesouvám kuličku na počítadle
- prátele

jen pláč
a řev,
- řev o pomoc

nesnáším Tě !!!
zavřela si mě na rok do skleněné věže
Autor uaaa, 09.02.2008
Přečteno 460x
Tipy 12
Poslední tipující: Anne Leyyd, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, hanele m., Martanka, qpal, Mango-Holka, mauvais-ange, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, zase to bude fajn! Ale jinak jsi tu bolest vyjádřil hezky! Tip

22.03.2009 23:46:00 | Anne Leyyd

Takhle se teď taky cítim :)odvahu! to bude dobrý. Doufám:) jinak báseň se mi moc líbila ;)

09.02.2008 22:19:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí