Zklamání

Zklamání

Anotace: Nevydařený týden, vše je špatně

Topím se v řece beznaděje,

Panebože co se to děje?

Najednou mi nebe ztmavlo,

Slunce mi na hlavu spadlo,

Je to jenom špatný den?

Nebo snad tmavé noci hrůzný sen?

Ne, je to skutečnost,

Tak na kterou mám strašnou zlost,

Utéct před ní ale nejde,

Co ale na tom sejde?

Něco bylo, něco bude,

Proč ale to špatné vidím všude?

Vše dobré zmizelo v nicotě,

Tady zbylo jen bezmocné kotě.
Autor Ketvin, 09.02.2008
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: pTk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slyšel sem že kočky, jsou vlastně malí tygři.

03.08.2008 02:46:00 | pTk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí