Modlitba za lásku

Modlitba za lásku

Anotace: Je to něco nepopsatelného,když vyhasíná a pomalu ve vás umírá...

Můj lásky svět uzavřel se v tichý chrám
z citů kámen, z kamene kraj
v klínu hor Naděje klidně spí
než světlo světlem srdce zastíní.

Vrata ze snů růžových, z cukru bílý práh
kdo rád by vešel v chrámoví, musí nejprv zaklepat.
Až na ty dveře zaklepeš, a né abys vtrh
jak prudký vichr půlnoční
co trhá něze šat,
vprostřed síně smuteční uvidíš ji spát
na oltáři s vrásky v tváři
lásku zaživa pohřbenou.

Hladí lehce píseň vrabce za okny
rakev její skleněnou
by vrátila se duše její
dřív,než vrata těžká před ní zabijou...
Autor Ruzezkoralecniulice, 11.02.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji a není zač:o),klidně si ji opiš...

11.02.2008 15:20:00 | Ruzezkoralecniulice

...ta druhá sloka je pěkná a moc se mi líbí , mohu si jí opsat , moc díky Jirka Kavec

11.02.2008 14:37:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí