nebe,peklo,ráj...

nebe,peklo,ráj...

Anotace: procitnutí

Padám do hloubky
černá je past
nevěřím v bílé holoubky
znám jenom chtíč a slast
Padám do pekla
žhavá je zem
z ráje jsem utekla
špinavá jsem
Chtěla jsem cit
křídla lásky nasadit
Padám z výšky
ze své knížky
mrtvá k tvým nohám....
dneska už ti,,nedám"
Autor laura3, 12.02.2008
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, pavlis, estrellita, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá, ale zítra se polepšíš.

14.02.2008 13:12:00 | Psavec

Tak už mi je beda
ONA mi dnes nedá...

Prepáč,to ma len tak napadlo...

12.02.2008 08:09:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí