ráda si hraju

ráda si hraju

miluju, když jsme spolu
miluju, když cítím tebe vedle sebe

když usínám na tvých rtech
tak měkkých polštářcích…
když poslouchám tvůj hlas,
když vidím, jak jsi šťastný

ráda tě šimrám na řasách
a škádlím tě doteky…
hraju si s tvými vlasy
ráda sním, ráda vnímám

miluju tvou vůni,
která naplňuje mou hlavu,
miluju tvé prsty,
hladící mou ruku

ráda se na tebe dívám,
když děláš, že spíš
mám ráda tvůj humor,
a tvůj smích…
ráda se dívám do tvých očí
...tak ráda jsem s tebou…

MT, však víš :)
Autor dream in emptiness, 13.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: jesus of darkness, Zayo, drevenymuzik, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím, MT =*

23.01.2009 21:52:00 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí