Nic nekončí

Nic nekončí

Anotace: od Romíka........a přesto asi musí skončit:-((

nic nekončí, vidím tvý oči kočičí
vidím tvůj úsměv a slyším snad tucet vět
miluju tě, to je má odpověd

odpověd,že rád tě mám
smutno je mi, když usínám

jsi pro mě vším,
ničím své srdce neutiším
utiším srdce tvou přítomností
tvou láskou a přítulností
tím,že mě ráda máš

vím jak usínáš
vím jak ráno rozespale mluvíš
to jak tě miluju doufám tušíš
miluju tě upřímně
tak trochu tajemně

a ty snad víš, že jsi ve mě
snad tu budeš vždy pro mě
jediná lásko
krásko
Autor Maxí, 13.02.2008
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí