Promiň!!!

Promiň!!!

Anotace: Je mi to líto....

Promiň, že vůbec žiji.
Že tě bezhlavě miluji.
Omlouvam se za každé slovo co jsem ti řekl.
Že jsem si před tebe plný bolesti klekl.
Omlouvam se, že na tebe vůbec myslím.
Promiň, ja vlastně ani mluvit nesmím.
Autor Blade Safety, 13.02.2008
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí