DCERO

DCERO

Anotace: ...věnováno mé dceři,prozobáseň

Přišla jsi na svět jak poupě v moruši
rozpukáš v květy sladkého plodu
dozráváš pomalu v slunečním shonu.

Obklopená starostí svých věrných sluhů.

Poznáváš ptáčata i lidské hlísty
které okusují právě narostlá křídla
rozletu tvého těla a rozum tlačí
hluboko pod práh tvého chtění.

Vyzrálas rychle
plodnice stárne
povrch se scvrkává
nějak moc rychle
však sladkost v nitru tvém
dozrává v vrchol
nektarem napojíš
desítky mrtvol.

Žiješ si šťastně
rozdáváš smysl
a až si uvadneš,
změň se v dobromysl.

Tvůj táta
Autor WAYWARD, 14.02.2008
Přečteno 413x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Bíša, emi-lee, Bean, Psavec, takova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí...*:)

02.06.2010 10:26:00 | PIPSQUEAK

krásná

16.02.2008 21:52:00 | Danah

Skvělé vyznání - dcery poznání...

15.02.2008 19:28:00 | Bíša

:o))

nejsem jak ty.
umíš to líp..se slovama..
já jsem jen taková hloupá lama .o))

báječný dceroveršování..

15.02.2008 07:21:00 | Bean

Ten konec je moc pěkný. Dobromysl je příjemná a užitečná rostlina.

14.02.2008 23:03:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí