Valentýn

Valentýn

Anotace: Pro Tebe...

Pro Tvoje vlasy
skočím ze skály.
Vždyť pro ně dnes jen na obloze
tisíce hvězd zaplály.

Pro Tvoje oči plné něhy
všechny hádanky světa uhodnu.
Vždy, když zadívám se do nich,
tak v nich sladce utonu.

Pro Tvoje řasy,
tísíce mil překonám,
tak nezavírej oči
nebo ve tmě ztroskotám.

Pro Tvoje ústa,
co déře se z nich sladky hlas,
pro Ty se nechám klidně spálit
a pak z mrtvých vstanu zas.

Pro Tvůj úsměv,
všeho na světe se vzdám,
vyříznu si z těla srdce
a svou duši, tu Ti odevzdám.

Pro Tvou krásu
spálím všechny mosty,
abych s Tebou zůstal dál,
aby osud zkřížil naše cesty.

Pro Tvou krásu
přejdu Sibiř bos
a ani trochu neumrznu,
Tvoje krása, ta zahřeje mě až dost.

Jsi nejkrásnější bytost jakou znám
a udělám všechno pro Tebe,
udělám cokoli, přísahám,
vždyť tu jsem jen pro Tebe.

Ty víš, jak moc Tě miluju
a nikdo a nikdy nenahradí Tvé místo v mém srdci.

I když je dnes svátek svatého Valentýna,
tak pro mě je dnešek jako každý jiný den v roce.
Stále myslím jen na Tebe.
Autor robb, 14.02.2008
Přečteno 510x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Pešulka, Roger, PatriceB, Inco Gnito, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vyznání dotyčné lidské bytosti je plné slov, která hladí. Ta má ale štěstí, pa

18.02.2008 16:46:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí