Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Opět jedna ze starších básní.. ps: opět se omlouvám za přípané chyby..

Pro kousek tvé lásky, šel bych až na severní pól,
Na severní pól, kde má každý tučňák svůj kroj,
Kde má každý svůj kroj , a kde právě vrcholí litý boj,
Kde právě vrcholí litý boj, o to kdo má hezčí kroj.

Pro tvůj úsměv zabíjel bych,
Zabíjel bych, zároveň přečetl tisíce knih,
Zároveň přečetl tisíce knih, jen abych viděl tvůj smích,
Jen abych viděl tvůj smích, naplnil bych svou krvi pozlaceny kalich.

Díky tvému pohledu bych dokázal létat,
Dokázal létat, zakázané věci dělat,
Zakázané věci dělat, chodníky zametat,
Chodníky zametat, a to jen abych mohl tvůj pohled hltat.

Proto abys byla se mnou, bych udělal všechno zde napsaný,
Všechno zde napsaný . S tučňákama v kroji,
S tučňákama v kroji, bych zabíjel tolik,
Bych zabíjel tolik, a přečetl statisíce knih,
a přečetl statisíce knih, jen abych spatřil tvůj smích,
jen abych spatřil tvůj smích, a co se týče povolání mých,
a co se týče povolání mých, zametal bych sníh,
zametal bych sníh, jen abych ……… však ty víš.
Autor blgas, 14.02.2008
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí