Omlouvám se

Omlouvám se

Anotace: ......

Omlouvám se za vše, co ti vadí.
Nejsem skvělá, ani být nechci.
Chci být holkou, co k tobě ladí.
Tou, kterou budeš líbat na ulici.

Omlouvám se za všechna svá slova.
Vím, že ubližují a trápí tě.
Chtěla bych být moudrá sova.
Najít cestu k tvé tvrdé ulitě.

Omlouvám se za každý dotek.
Já prostě ráda svou lásku hladím.
Nechci, aby si přede mnou utek.
To radši sama sebe navždy ztratím.

Omlouvám se za všechnu bolest.
Jsem jak šíp, který všechny raní.
Někdy je asi lepší jen se zaplést.
Než dávat své srdce do cizích dlaní.

Omlouvám se za všechny své city.
Protrhly tu pevnou kamennou hráz.
V popředí mého zájmu jsi jen ty.
Bojím se, že nás pohltí ledový mráz.

Omlouvám se strašně moc.
A vlastně volám o pomoc!!!
Autor little.angel, 15.02.2008
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Platón, 0-0, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jako bych v ní viděla sebe samu(?)
ale neboj - bude líp :)

15.02.2008 20:27:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí