Jsem motýl

Jsem motýl

Anotace: Jsem motýl, docela nesmyslný název i námět, pokud se Vám chce, přečtěte si , budu ráda za každej komentář :) Díky Liky

Jsem motýl, s barevnými křídly ,
jsem motýl, jehož srdce smutek bílí.
Jsem motýl, který poletuje kraji zelenými
Jsem motýl, jež se potuluje propastmi bezednými.
Jsem motýl, který sedá z květu na květ,
Jsem motýl, který poslouchá smutně ptáky pět.
Jsem motýl, co sedá za tvým oknem
Jsem motýl, jež proti lásce bojuje pampelišky stonkem.
Jsem motýl, co ti vnoci létá nad hlavou,
Jsem motýl, jež bojuje v pokoji tvém s černou můrou nezvanou
Jsem motýl, jež spovídá se jedné malé kytce,
Jsem motýl jež má puklé srdce.
Jsem motýl, co milovat,
Jsem motýl, co daroval,
Jsem motýl, co poznal zklamání a smutek,
Jsem motýl, co dělal dobrý skutek,
Jsem motýl, co byl odmítnut a zavrhnut,
Jsem motýl, jehož pohár lásky a soucitu byl převrhnut,
Jsem motýl, bez přátel co schovává se ve skrytu
Jsem motýl, JIŽ bez lásky a bez citu ...
Autor Likynka, 15.02.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepřestávej,je to dobré.

24.02.2008 02:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí