Osud nebo zázrak?

Osud nebo zázrak?

Anotace: Teď v srpnu to budou 4 roky,kdy jsem pozanala jednoho skvělého človíčka. A nikdy toho nebudu litovat protože každý den s ním je něčím překrásným... Napsáno 13.8.2004 pro mou lásku

Nechtěla jsem už milovat,
nechtěla jsem už nikoho znát
ale Ty ses objevil
za pět minut dvanáct,
kdy můj život už neměl žádnou cenu.

Ten den měl být můj poslední
avšak Ty ses mi zjevil jak anděl
a vrátil si mi chuť žít,
touhu zas milovat
a na svět se smát.

Snad to ten den byl zázrak
a nebo osud,
že Ty ses objevil
a vytáhl mě z mých chmur,
které mě zatemnily.

Teď se spolu můžem
smát,
milovat
a těšit se na
každý nový den.
Autor Sofi, 16.02.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: vandule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí