Možná ještě

Možná ještě

Anotace: není třeba nic víc dodávat

Možná ještě …

… kdyby se dalo sáhnout na duhu
nebo políbit každý centimetr Tvýho těla
svět by rázem dostal jiný obrysy
a skutečnost by se propadla do nenávratna
v lhostejném chladu Tvých očí
se nedá najít žádna záchrana,
protože i krůpěje vodopádu
se roztříští do nicoty
žádné zaklínadlo nedosáhne k Tvýmu vědomí,
právě tak, jako neexistují odpustky,
které by mě zbavily viny
A stejně bych to udělala znovu,
ale nikoho to nezajímá,
snad leda kopretiny…
Autor jednazesta, 16.02.2008
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, jesterka, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď ráda za prožité chvíle štěstí. Ta bolest je daň za to pěkné.

19.02.2008 22:06:00 | Colo-colo

famozni konec

rika ta ktera nenavidi konce

16.02.2008 19:42:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí